zaterdag 13 september 2014

Hoe zie ik mijn toekomst?

Mij werd ooit deze Vraag gesteld. Natuurlijk is het nog moeilijk om die vraag de beantwoorden maar het leek me leuk om dit in een artikel vorm te doen.
Op school word je vaak de vraag gesteld wat ga je als opleiding doen. Zelf wist ik al snel wat ik wilde en hoe ik het wilde. Maar ik snap heel goed dat het moeilijk is als je niet weet wat je wilt. Je moet op een vroege leeftijd al beslissen wat je wilt. Gelukkig heb ik al besloten. Na mijn havo opleiding wil ik de opleiding verpleegkunde doen. Mij lijkt dit gewoon zo een prachtig beroep. Je helpt mensen en je weet gewoon dat je wat goeds voor hun hebt gedaan.

Daarnaast wil ik natuurlijk door gaan met mijn hobbies. Aller eerst het bloggen. Het lijkt me super om hier verder mee te komen maar als dat niet lukt is het niet zo een ramp. Ik doe wat ik leuk vind en hoop dat gwn nog lang mee door te gaan. Daar naast wil ik graag door gaan met sport. Ik sport 3 keer in de week. Ik train 2keer en speel 1 wedstrijd (ik doe trouwens aan handbal). Sport is voor mij een soort van uitlaatklep. Even je energie ergens in kwijt en het is ook nog eens goed voor je.

Echt veel later hoop ik natuurlijk een gelukkig gezin te hebben met mij vriend. Klinkt misschien heel onorgineel maarja het is gewoon zo. Ik hoop dat ik dan nof samen ben met hem en nog mag doen wat ik leuk vind.

Het is natuurlijk heel wat anders dan normaal maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden. Laat me in de comments weten of jij al weet wat je later wilt en bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten