vrijdag 19 september 2014

Catrice oogschaduw

He He He! Weer eens een ander artikel dan een lipstick. Vandaag heb ik een review voor jullie over deze mono oogschauw van Catrice. Ik kocht deze met korting omdt hij uit de collectie gaat. Wil je hem na het lezen van dit artikel dus hebben, dan moet je er snel bij zijn. Ik heb de kleur 630 Fancy a Coppa Tea?


Ik koop eigenlijk bijna nooit mono-oogschaduws. Palettes zijn nou eenmaal voordeliger omdat er meer kleuren in zitten. Maar als er dan een leuke actie is waarbij ik een oogschaduw voor de helft van de prijs kan krijgen kan ik de verleiding toch niet weerstaan. Ik heb een bruin/goud achtige kleur van Catrice meegenomen. Met een mooi, clean uiterlijk heeft de oogschaduw mijn aandacht getrokken.

 
Een erg mooie kleur vind ik zelf. Ik denk ook dat je deze heel goed voor een natuurlijke, alledaagse look kunt gebruiken. In het zonlicht kun je de prachtige shimmer zien die de oogschaduw bevat.

 
Ik werd verrast door de swatch die ik maakte op mijn arm. Wat een pigment! Ik ben eerlijk gezegd anders gewend van Catrice. Ik had heel wat anders verwacht, vandaar dat ik nu toch een beetje anders begin te denken over de oogschaduws van Catrice.

 
 
Ik kan deze oogschaduw iedereen aanraden echt waar. Hij is echt prachtig, heeft een goede pigmentatie en je kan hem in bijna elke look wel gebruiken. Zeker nu hij voor de helft weg gaat is het zeker een aanrader. Ik ben erg blij met deze kleur en zal hem ook met veel plezier gaan gebruiken. Bedankt voor het lezen! Als jullie een look met deze oogschaduw willen laat het me dan even weten in de comments.


Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten