donderdag 18 september 2014

Catrice Lipgloss Very Very Raspberry

Lipgloss zie ik als een laagje nog vloeibaar glazuur of misschien wel karamel voor op mijn lippen. Het maakt je make-uplook af, is the icing on the cake. Warm, glanzend en plakkerig. Lipgloss kun je over een lipstick dragen om je lippen nog meer aandacht te laten vangen, maar het kan ook prima alleen gedragen worden.

De tube waarin de Infinie Shine Lip Glossjes zit ziet er strak uit. Doorzichtig plastic en met een mooie glanzende zwarte dop. Verwar ze niet met de MAC Dazzleglasses, want daar lijken ze qua verpakking veel op, maar niet qua prijs. Catrice is stuitend goedkoper, maar dat had je al wel kunnen raden. Zeker nu ik deze in de uitverkoop had gekocht voor maar 1euro!

In elke gloss zit een stevige 5 ML aan vloeibaar glazuur voor je lippen, dus daar kun je wel even mee voor uit.

Zachte applicator met een aardig smalle – en iets grote – vorm. Werkt prima.

Hij heeft een de goude shimmer, maar deze is in een frambooskleurige gloss. Very Very Raspberry is het prima gekleurd. Very Very Raspberry neigt naar het rode toe, maar zit daar net onder. Ik vind het geen hele bijzondere kleur, een iets rozere of koraalkleurige tint had ik mooier gevonden.

IMG_3554


Ik vind de Catrice Infinite Shine Lip Gloss prettig aanvoelen. De substantie is niet te dik of te plakkerig. Ik voel de gloss natuurlijk wel, maar het stoort me niet. Ook blijft hij boven verwachting lang zitten. Uiteraard verdwijnt gloss sneller dan lipstick, maar een uurtje of 1 a 2 gaat een Infinite Shine gloss toch wel mee.



Of je de gouden shimmer mooi vindt is persoonlijk, ikzelf vind het wel leuk en speels. De kleure vind ik ook mooi. Lipstick blijf ik liever dragen dan lipgloss, maar voor de gloss-dragers denk ik dat deze betaalbare gloss van Catrice zeker wel het proberen waard zijn.


Je moet er dus snel bij zijn want ze gaan uit het arssortiment. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen . Laat gerust een reactie achter bij de comments en bedankt voor het lezen!


Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten