donderdag 4 september 2014

Catrice Ultimate Colour 020 Maroon

Ik vind de lipsticks van Catrice echt geweldig. Ze hebben leuke kleurtjes, blijven lang zitten, plakken niet, geven niet heel veel af en dat alles voor een betaalbare prijs. Nomaal gesproken draag ik heel veel roze kleuren op mijn lippen maar deze keer koos ik eens voor een bruine tint. Leuk weer eens wat anders!

De kleur heet 020 Maroon en is een mooie warm bruine kleur. Hij viel me op toen ik hem op mijn hand testen. Voor mijn gevoel zit er een soort van rode gloed overheen. Ik vind het een bijzondere kleur want het is niet helemaal bruin, hierdoor word hij toch nog een beetje speciaal.


Zoals bijna elke lipstick van catrice blijft deze mooi zitten en heeft deze een goede pigmentatie. Hij plakt niet en ruikt ook nog eens best lekker.


De lipstick is mat en ik vind dat wel erg prettig. Eens iets wat anders dan glitters op je lippen. Deze kleur kan je perfect elke dag dragen voor op school of voor op je werk. Hij heeft een soort van formeel uiterlijk.


Ik vind de kleur mooi maar ik denk dat hij mij na een tijdje gaat vervelen en dat ik weer naar de felle kleuren ga grijpen. Ik ben nou eenmaal iemand die van kleurtjes houd maar voor bepaalde gelegenheden kan hij erg mooi zijn. Hebben jullie nog mooie kleurtjes van catrice die ik moet testen? Laat het me even weten in de comments. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten