vrijdag 12 september 2014

Action lipsticks

Vandaag een review over, ja ik weet het, weer twee lipsticks. Sorry jongens maar ik ben gewoon helemaal weg van lipsticks. Vandaag ga ik twee lipsticks reviewen van de Action. Ik liep er al een tijdje naar te kijken maar had telkens zoiets van 'Zijn die wel goed?' Uiteidenlijk heb ik er toch maar 1 meegenomen. Ben erg benieuwd naar de kwaliteit! Snel door naar mijn mening.


Wat me eigenlijk meteen opviel, was dat ze de verpakking hadden veranderd. Ik vind ze er nu echt veel beter uitzien! Het heeft nog steeds dat goedkope plastic hulsje maar het zwart laat het er al wel iets luxer uitzien! Maar goed, bij een lipstick draait het natuurlijk niet om de verpakking.


Allereerst heb ik even de lipsticks op mijn hand geswatched. Het ziet er veel belovend uit! Ik vind de kleuren echt heel erg mooi en ze hebben redelijk wat pigment. De bovenste is Baby Pink en de onderste is Soft Coral.


Iets positiefs van deze lipsticks is dat ze AloĆ« Vera en Vitamine E bevatten wat natuurlijk verzorgend is. Nog een enorm pluspunt is de prijs van deze lipsticks. Voor een setje van 2 betaal je maar €0,89. Dat is dus minder dan €0,45 per lipstick!

Dit is de kleur Baby Pink. Echt een mooie liefelijke roze kleur. Hij is niet al te opvallend en dat maakt hem perfect voor elke dag. Laten we eens zien of hij er op mijn lippen ook nog zo mooi uit ziet.

Ik moet zeggen dat het me heel erg mee valt. Ik had de kleuren veel slechter verwacht. Ze smeren goed uit op je lippen, de kleur is niet zo heel erg duidelijk maar die kleur die je lippen krijgen zijn toch nog wel mooi.

Dan Soft Coral. Een roze/oranje achtige kleur. Ik vind dat persoonlijk altijd erg mooi en zeker in de zomer.

Persoonlijk vind ik deze wat minder. Het lijkt heel erg of mijn lippen droog zijn. De kleur is ook niet zo heel duidelijk. Daarin tegen smeert deze ook goed uit en me het scherpe puntje kun je je lippen mooi vorm geven.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze lipsticks, Soft Coral is een beetje droog en de kleur is niet helemaal goed. Baby pink vind ik juist heel erg mee vallen. Ik had verwacht dat er veel minder kleur van af zou komen. Maar voor het geld vind ik ze zeker geen ramp. Je kan ze gerucht proberen . Ik denk dat ik ook andere kleuren ga kopen om te kijken hoe de rest is. Bedankt voor het lezen en laat een reactie achter bij de comments of je een lipstick weet die ik echt moet proberen.

Lots of lover,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten