donderdag 10 juli 2014

Rituals Brilliant Bliss

Oke ik weet het...dit artikel komt weer eens na een heeeeeeeeeele lange tijd. Sorry jongens ik weet niet wat er was. Ik was me blog helemaal vergeten. Maar nadat ik een paar dagen weg was met me vriend en wat leuke dingen had gekocht, moest ik gewoon weer beginnen met bloggen. Het kriebelde gewoon helemaal. Dus vanaf nu ga ik weer vol op bloggen. Ik begin daarom vandaag meteen met een artikel over deze heerlijke shampoo van Rituals. Ik had deze al een tijdje geleden gebruikt omdat hij in zo een geschenk set zat maar die was jammer genoeg opgegaan. Eenmaal in Rituals merkte ik dat ze veel korting hadden op een aantal producten en deze stond er ook tussen. Natuurlijk kon ik hem gewoon niet laten liggen!



Brilliant bliss shampoo is een verzorgende glans shampoo met echt een heerlijke geur. Ik heb een tube van 250 ml gekocht en hier kan ik heerlijk lang mee doen. Dit is wat Rituals zelf over het product zegt: Verzorgende glans shampoo op basis van rustgevende Indiase Roos & Shikakai dat ook wel het fruit voor het haar wordt genoemd. Brilliant Bliss heeft een vocht inbrengende werking en zorgt voor zijdezacht haar met een prachtige glans.




Persoonlijk vind ik de geur echt geweldig. Hij ruikt zo lekker zoet en fris echt om verliefd op te worden. De dop is ook heel handig. het is zo een dop waar je op drukt en er dan een gatje naar boven komt.


Mijn haar word er zo lekker zacht van en gaat mooi glazen. Een nadeel is dat mijn haar heel erg gaat klitten en dat ik er moeilijk doorheen kom. gelukkig bestaat er dan altijd nog iets van anti-klit en dit doet zijn werk dan prima.






Mijn menig over de shampoo is heel positief. Je haar gaat heerlijk ruiken en word er heel erg glad van. Een nadeel is wel dat mijn haar heel erg gaat klitten.






Een aanrader vind ik het zeker en vooral voor de prijs die hij nu heeft. Voor ongeveer 5 euro heb je een grote fles waar je lekker lang mee doet.




Lots of love
Vera

1 opmerking: