donderdag 17 juli 2014

TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS BODY SCRUB

Een van mijn vorige berichten was dat ik de showegel van Treacle moon had gekocht in de geur Raspberry. Daarvan stond er ook nog een bijpassende body scrub. Ik moest deze gewoon meenemen om ze in combinatie uit te proberen.

Net zoals bij Philosophy heeft dit merk een verhaaltje op de voorkant. Een beetje gekopieerd, maar wel leuk. De scrub zit in een tube (pluspunt!) en wat voor 1. Een hele grote! Je krijgt een tube van 225 ml, en het mooie is dat je er maar 4,99 voor betaalt!








 
 
Het is een fijne opening. Niet te groot en niet te klein, en er komt precies genoeg uit. Gelukkig is is de scrub ook niet te vloeibaar en stroomt hij er niet meteen uit. Maar hoe is de substantie? Let’s see!











 
Mooi roze kleurtje! Hij ruikt trouwens super lekker! Een tikkeltje chemisch, maar wel lekker zoet. Je ziet hier goed de kleine zwarte scrub deeltjes en ergens doet dat me aan de kleine zwarte pitjes uit een aardbei denken. De zwarte bolletjes zijn ook precies groot genoeg om mee te scrubben.








 
Hier is ‘ie uitgesmeerd. Als je een klodder op je hand doet en dan in rondjes over je benen wrijft dan voel je wel de pitjes, maar dat is geen vervelend gevoel. Na dat ik de scrub had afgespoeld voelde mijn benen zacht en ze waren niet rood of geïrriteerd.
Een hele fijne scrub! Als je echt hele droge benen hebt is het een iets te milde scrub, maar afgezien van dat is het echt een super fijne scrub! Bodybutter er op en zo zacht als babybilletjes! Zeker een aanrader.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden. Ik ben echt heel tevreden over deze scrub en als hij op is ga ik hem zeker opnieuw kopen. Bedankt voor het lezen en laat een reactie achter bij de comments!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten