vrijdag 11 juli 2014

Miss sporty perfect color lipstick

Ik kreeg laatst een pakketje binnen met daarin twee lipsticks. Ik had de lipsticks van Miss sporty besteld. Namelijk de kleuren 038 I love en 009 Innocence. Op de site zagen ze er echt prachtig uit en wilde graag weten hoe ze bij mij zouden staan. Gelijk weer een reden om een review te schrijven.





Als eerste de kleur 038 I love. Dit is een neon roze kleur en omdat ik nogal van de felle kleuren ben vond ik deze wel leuk om uit te gaan testen.


De lipstick is heel erg gepigmenteerd waardoor hij lekker knalt. Het is een matte kleur en hij plakt helemaal niet. Verder blijft hij lekker lang zitten.





Dan de tweede kleur. Dit is de kleur 009  Innocence. Dit is een hele zachte maar toch ook opvallende kleur roze. Hij staat heel lief bij een naturelle look maar heel sexy bij een smooky eye.


Ook deze lipstick is mat en plakt niet. De pigmentatie is ook bij deze lipstick erg goed en blijft deze ook lekker lang zitten.

Zoals je kan zien is de pigmentatie prima


Zoals jullie kunnen lezen ben ik heel erg te spreken over deze lipsticks. Ik zou ze zeker aanraden. Er zijn genoeg kleuren dus je vind vast wat leuks. Ze kosten €2.50 per stuk dus voor dat geld kan je het best wagen.


Lots of Love
Vera




Geen opmerkingen:

Een reactie posten