donderdag 24 juli 2014

Passion fruit body butter - Body Shop

Vandaag leek het me eens leuk om deze body butter voor jullie te reviewen. Ik had deze toen mee genomen vanuit London maar heb hem eigelijk nooit gebruikt. Komt goed uit dacht ik, nu kan ik er mooi een review over schrijven. Persoonlijk hou ik heel erg van de producten van de Body Shop. Dit komt omdat ze altijd heerlijk ruiken, echt super zijn voor me huid en het eigenlijk een soort feestje is voor tijdens en na het douche.
Echt waar ik word altijd zo vrolijk van deze producten, ze stellen je nooit teleur. Deze butters zijn heel erg voedzaam voor je huid en maken daarnaast je huid ook heerlijk zacht. Deze butter is ook echt een butter. Hij is hard als hij in de verpakking zit maar zodra je hem op je huid doet word hij heerlijk zacht.

Van de geur ben ik ook helemaal weg. Wat ruikt deze heerlijk. Hij doet me echt denken aan een tropisch strand, Blauwe zee, lekker veel zon, cocktail erbij en en plaatje is af. De geur die uit de verpakking komt is alleen een stukje sterker van geur dan dat je hem op je huid doet. Mij maakt dit persoonlijk niet uit want de geur die er van mijn lichaam af komt, is voor mijn precies goed.

body butter
 
Natuurlijk is een body butter meer een winter product doordat hij wat dikker qua substantie is maar bij deze butter heb ik er eigenlijk geen last van. Smeer je hem op als het warm is, en je benen gaan niet plakken of zweten. Je kan deze dus prima in de zomer opdoen.


Ik ben helemaal weg van dit product en ga nog zeker veel butters kopen. Voor deze heb ik in London 8pond betaald maar koop je hem in nederand ben je ongeveer 16euro kwijt als ik me niet vergis. Als je dit te duur vind kan je wachten tot dat de body shop uitverkoop heeft (volgens mij is dat nu ongeveer) want dan kan je vaak butters kopen rond de 10euro. Bedankt voor het lezen en laat gerust een reachtie achter bij de comments.
 
Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten