vrijdag 18 juli 2014

Blond Amsterdam body wash

Blond Amsterdam is razend populair, vooral bekend van het mooie servies en de leuke afbeeldingen. Maar Blond Amsterdam wordt steeds groter en heeft ook een Beauty Assortiment, waaronder de Body Care producten. De Body Care bestaan uit de Energising, Relaxing en Refreshing producten, en onlangs heb ik een Body Wash aangeschaft uit de Relaxing Lijn, met een heerlijke geur van vijgen en hemelse honing.
Blond Amsterdam Body Wash
De Energising producten ruiken naar limoen en gember, de Refreshing producten ruiken naar eucalyptus en mandarijn en de Relaxing naar vijgen en honing.Een heerlijke, bijzondere en zoete geurcombinatie.Het leuke is dan Blond Amsterdam niet de standaard geuren heeft gebruikt, want honing en vijgen ben ik eigenlijk nog niet tegengekomen!Maar ik wist ook niet dat Blond Amsterdam ook een Beauty Assortiment had.
Blond Amsterdam Body Wash Relaxing Fig & Heavenly Honey
 
De lijnen bevatten allemaal heerlijke producten, zoals:Body Lotion, Body Wash, Hand Cream, Hand Wash, Hand Lotion, Hand SoapBody Wash.
De Body Wash bevat de geur van vijgen en honing en ruikt heerlijk.Ook schuimt hij lekker en voelt het aan als een soort gel, die mijn lichaam goed reinigt en gelijk verzorgt met de ingrediënten.”Leather Up With Blond’s Beautiful Body Wash” Een verfrissende schuim in de vorm van een douchegel, en ik vind de geur van vijgen echt heerlijk!
Blond Amsterdam Body Wash Relaxing Fig & Heavenly Honey Ingrediënten
Het enige nadeel van deze douchegel is dat mijn huid anders aanvoelt na het douchen, het plakt niet, maar het geeft wel een vreemd gevoel op mijn huid. Verder is het een echte aanrader en zijn alle producten van Blond Amsterdam echt leuk om in huis of in de badkamer te hebben!Al is het niet om te gebruiken, dan wel voor de sier!
Bedankt voor het lezen en laat gerust reactie achter bij de comments.
Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten