zondag 20 juli 2014

Greenland hand cream grapefruit-ginger

Kennen jullie het natuurlijke bodycare-merk Greenland al? Bij Greenland draait alles om het verwennen van je zintuigen, op een natuurlijke manier. Dus geen parabenen, synthetische kleurstoffen en alle producten zijn 100% diervriendelijk (dus het wordt niet op dieren getest). In de meeste landen wordt Greenland in luxe parfumerieën verkocht, hier gaat het voornamelijk om de luxere lijnen. In Nederland wordt één lijn verkocht, dit is de Fruit Emotions-lijn en die is te koop bij Etos. Ik ga vandaag voor jullie de hand cream testen.

Aller eerst is de verpakking erg simpel maar vind ik hem toch erg mooi. De cream voelt rijk en romig aan en trekt redelijk snel in. Geen plakkerige handjes dus. Het bevat vitamine B5 en glycerine, wat bekend staat om zijn hydraterende werking. En dat is te merken, want mijn handen voelen na gebruik lekker zacht aan.
Maar dan de geur. Ik ben niet echt weg van de geur die deze cream heeft. Hij heeft voor mij een te sterke en overheersende geur. Normaal maakt mij dat niet zo uit voor een hand cream maar omdat ik deze geur maar blijf ruiken word ik er een beetje misselijk van.

De cream is dus qua substantie erg prettig maar de geur trekt me gewoon niet zo heel erg aan. Jammer...maarja op naar een andere geur en kijken of ik deze dan wel lekker vind. Hou je wel van deze geur dan is het zeker een aanrader. Hij trekt goed in en maakt je handen lekker zacht.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Voor mij is dit een NO maar mis voor jou wel. Ik heb ook nog de badollie. Als jullie dasr een artikel over willen zien laat het me dan ook even weten. Bij de Etos kun je deze producten kopen dus neem er zeker even een kijkje. Bedankt voor het lezen en laat een bericht achter bij de comments.

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten