donderdag 27 februari 2014

Bucket list




Weer eens lekker een klets artikel, wat ben ik er toch goed in ;) Je kent het wel: The bucket list, een lijst met allemaal dingen er op die je graag wilt doen. Het leek me een leuk idee om daar een kort artikel over te schrijven en een paar van mijn plannetjes met jullie te delen. Hoop dat jullie het leuk vinden. Veel plezier!






Wat ik echt al een hele lange tijd wil doen is mijn haar doneren. Het lijkt me echt een goed gevoel om te weten dat iemand anders heel erg blij zal zijn met het haar dat ik af sta. Mijn haar is nog niet heel lang dus dat duurt nog wel even maar als ik eenmaal de juiste lengte heb, dan zal ik er geen moment over twijfelen om mijn haar af te staan.


perfect bucket list

Wat me ook heel leuk lijkt om te doen, is paardrijden op het strand bij zonsondergang. Zelf kan ik niet paardrijden maar het lijkt me toch heel leuk om te doen. Ik hoef niet perse heel snel te gaan dat rustige wandelen is ook al erg leuk in mijn ogen.

perfect bucket list

Tja eigenlijk telt deze niet maar ik zet hem er toch tussen. Ik wil al een hele tijd naar Londen. Het lijkt me z'n leuke stad en je kan er ook heel goed winkelen (even een tip voor alle meiden). En in April is het dan eindelijk zover, ik ga gezellig met school naar London. We hebben niet mega veel vrije tijd maar ik ga er toch heen!! Heb er nu al super veel zin in en dan kan ik deze van mijn lijstje strepen!
Perfect Bucket List


Dit lijkt me gewoon een hele leuke ervaring, door heel Europa trekken met alleen een rugtas. Gezellig met al me vriendinnen en heel veel plezier maken. Maar wat het nog mooier zou kunnen maken is zomaar een vliegtuigkaartje kopen en dan zomaar ergens heen vliegen en je weet niet waarheen. Het klinkt misschien heel stom maar het lijkt me zo leuk om te doen.


Perfect Bucket List

En dit is dan al weer mijn laatste ding wat ik graag wil doen. natuurlijk wil ik nog wel meer maar dat gaat dan heel lang duren voordat ik dat allemaal heb verteld. Maar ja ik heb niet heel veel met carnaval in Nederland maar het lijk me super leuk om dat een keer in Rio de Janeiro mee te maken. Gewoon om een keer de sfeer daar te voelen en te zien hoe daar alles er aan toe gaat.

En toen was het artikel al weer afgelopen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en misschien heb je wel inspiratie opgedaan. Laat me ook in de comments weten wat jullie nog graag willen doen. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,

Vera





Geen opmerkingen:

Een reactie posten