vrijdag 11 juli 2014

MAX and MORE Pressed Powder Blush

Ik moest laatst even naar de action voor wat sporttape. Maarja als ik naar de action ga kan ik het gewoon niet laten om even bij de make-up te kijken. Ik wist dat action een aantal nieuwe producten had. Jammer genoeg kon ik niet de paletten niet vinden (iemand een tip waar ze nog te verkrijgen zijn). Maar toen viel mijn oog op deze blush. Ik vind de kleur echt zo mooi en wilde hem gelijk meenemen. Thuis gelijk foto's gemaakt en kijken hoe hij mij bevalt!


Mijn eerste indruk was: "wauw wat een leuke kleur!" Daarna dacht ik van mmm zal hij wel een goede pigmentatie hebben? Maar voor het geld kon ik hem niet laten liggen. Natuurlijk kwam er gelijk in me op dat ik een review er over moest schrijven en voor 1 euro kan je het altijd proberen.













Als eerste wil ik zeggen dat ik de kleur echt heel mooi vind. Het is een warme pache kleur met een gouden ondertoon. Als je deze op hebt en in de zon loopt dan zijn er prachtige gouden glitters zichtbaar.


Verder heeft hij echt een hele goede pigmentatie wat me heel erg verbaasde. Je hoeft helemaal geen lagen aan te brengen om hem een keer duidelijk op je wangen te hebben. Jammer genoeg is hij wel heel korrelige. Goed oppassen met aanbrengen dus!


Als laatste zit er een soort van sponsje aan de onderkant van de blush. Je kan daar dan de blush mee aanbrengen maar ik hou persoonlijk meer van een kwast. Maar stel je bent weg en je moet het even bijwerken kan dit makkelijk want er zit ook een spiegel bij.


Mijn menig: Ik vind het een prima blush voor zijn prijs. Wil je echt goede kwaliteit dan zou ik natuurlijk niet voor deze gaan. Maar hebt je niet veel te besteden dan is dit een prima blush. Hij heeft een mooie kleur en blijft redelijk lang en goed zitten.
Bedankt voor het lezen! Hoop dat jullie hetblsuk vonden om te lezen. Laat een reactie in de comments achter of je nog tips hebt. En natuurlijk zijn leuke reacties altijd welkom haha. 

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten