dinsdag 22 juli 2014

TREACLE MOON COOL MELON FRESCA BATH AND SHOWER GEL

Hoera voor limited editions! Ik ben er gek op. In de winter het liefst met zoveel mogelijk kaneel en vanille en in de zomer kan het me niet zoet genoeg zijn. Erg blij was ik toen ik deze LE van Treacle Moon in de schappen van Appie zag staan. Een douchegel met meloen geur!
Dit is alweer mijn vierde artikel over dit heerlijke merk en ik blijf alleen maar positief. Hoe kan het anders ook. Al deze geuren zijn gewoon zo heerlijk en je zou ze bijna op willen eten.
DSC_0870 copy
De teksten op de verpakkingen geven de douchegels nét dat beetje extra. De leuke plaatjes en kleurtjes zorgen ervoor dat deze douchegels ook nog eens ontzettend gezellig staan.

Deze meloen geur is lekker zoet, maar niet te. Je hebt maar een klein beetje nodig om een heleboel schuim te creëren. Deze douchegel is trouwens ook als badschuim te gebruiken. In tegenstelling tot l andere producten droogt deze douchegel mijn huid niet uit. Ik gebruik de producten van Treacle Moon bijna dagelijks en mijn huid blijft zacht en verzorgd aanvoelen.


Ik ben nog steeds heel positief over dit merk en net zoals elk ander artikel over dit merk raad ik hem jullie AAN! Test gewoon een paar dagen deze heerlijke douche producten, je zut er geen spijt van krijgen! Ik hoop dat jullie het alsnog een leuk artikel vonden ondanks dit al mijn 4e artikel is over dit merk. Bedankt voor het lezen en als je nog een tip heb welke geur echt lekker is laat het me weten in de comments!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten