maandag 21 juli 2014

Haarmasker van Kruidvat

Ik ben echt dol op haarmaskers! Mijn haar is nogal droog van zichzelf, waardoor ik altijd conditioner in mijn haar doe en ook regelmatig mijn haren verwen met een maskertje. Ik vind het heerlijk als mijn haar weer lekker zacht en gemakkelijk doorkambaar is! Toch is een pot haarmasker vaak behoorlijk duur. Je bent vaak al snel €10,00 kwijt en voordat je het weet is die pot al weer leef. Waarom moet dat toch altijd zo duur zijn?


Gelukkig ontdekte ik het haarmasker van de Kruidvat zelf. Ook dit haarmasker zit in een grote pot van 250 ml, maar is een stuk goedkoper! Voor deze pot betaalde ik namelijk nog geen €2,00! Hier werd ik zo nieuwsgierig naar dat ik hem wel mee naar huis moest nemen! En vandaag ga ik hem testen!


Het haarmasker van de Kruidvat is een Anti Frizz masker. Dit vind ik al erg leuk! Ik heb naast mijn droge haren namelijk ook wel eens last van pluizig haar. Mijn haar is dan een stuk minder gemakkelijk in model te brengen, waardoor ik vaak een beetje leave-in conditioner of serum in mijn haren doe. Toch ben ik altijd wel bang dat dit mijn haren vettig maken. Die kans is bij een haarmasker vaak wat kleiner.
Op de verpakking staat vermeld dat er granaatappel extract en parel proteïnen in het masker verwerkt zitten. Dit klinkt goed, want dat ruikt hij vast lekker fruitig! Ik ben benieuwd!


Geef extra verzorging aan je droge en pluisgevoelige haar met het Kruidvat Fruity Botanicals Anti Frizz masker. Dit masker verrijkt met granaatappelextract en parelproteïnen , geeft je haar extra hydratatie en maakt het stralend gezond. je droge en pluisgevoelige haar voelt weer heerlijk verzorgd, zacht en soepel aan! Bij het openen van de grote pot komt er gelijk een geurexplosie op je af! Zelfs nu ik verkouden ben ruik ik de geur goed! Het haarmasker ruikt zo lekker! Hij is heerlijk fruitig, lekker fris en een beetje zoetig! Jammie!! Dit wil ik wel in mijn haar smeren!


Het masker heet een abrikozen kleurtje en is lekker dikkig. Je kunt gemakkelijk iets uit de pot halen en het vervolgens door je haar masseren. Op de verpakking staat dat je het masker 10 á 15 minuten in moet laten werken (net als bij een ander haarmasker) en vervolgens er weer uit kan spoelen.  Oeh jammie! Wat is die geur toch heerlijk! Mijn hele haar ruikt er naar! Bij het uitspoelen van het masker merk ik gelijk dat mijn haren echt heel glanzend aanvoelen (kan dat? Haha) Het lijkt wel alsof het masker een verzorgende laag op mijn haren achterlaat en ik er dus heel gemakkelijk met mijn vingers door heen kan gaan. Het voelt echt aan alsof het goed verzorgd is.

Ook merk ik erg veel verschil zodra mijn haren droog zijn. Mijn haar ziet er gezond uit, voelt inderdaad zacht aan en het ruikt heel lekker! Ook is het wel iets minder pluizig en kan ik er een stuk gemakkelijker met mijn borstel door heen! Ik ben fan! Zijn jullie ook zo tevreden over dit product zoals ik?Laat het me even weten bij de comments. Bedankt voor het lezen en laat een bericht achter bij de comment.

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten