woensdag 16 juli 2014

TREACLE MOON THE RASPBERRY KISS BATH AND SHOWER GEL

Het merk Treacle Moon is sinds een paar maand geleden te koop bij Albert Heijn XL en toen ik ze zag staan moest ik ze gewoon mee nemen. Ik ben gegaan voor drie geuren en 1 scrub. Vandaag wilde ik raspberry voor jullie gaan reviewen.

De verpakking vind ik ontzettend leuk, maar daarnaast is het ook echt een heel fijn product. De douchegel is heel erg roze (I like!) en ruikt heel erg zoet. De geur doet me denken aan snoepjes en tijdens het douchen vind ik het heerlijk.

Dit product droogt gelukkug mijn huid niet uit waardoor mijn huid heerlijk gevoed blijft. Verder schuimt deze gel ook lekker wat ik altijd erg grappig vind.

Ook na het douchen ruik ik nog lekker zoet, maar de geur is dan niet overheersend. De douchegel voelt erg mild en het maakt mijn huid lekker zacht. Dit is dus echt een aanrader!

Deze flessen hebben een inhoud van 500ml en kosten bijna 5euro. Omdat ze zo groot zijn doe je er ook lekker lang mee en kan je er lang van genieten. Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik. Bedankt voor het lezen en laat gerust een reactie achter bij de comment.

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten