zondag 13 juli 2014

Catrice Ultimate Shine Gel Colour


Catrice en Essence krijgen allemaal nieuwe producten in de collectie en dat betekend: oude gaan er met korting uit! Ik nam even een kijkje bij onze Kruidvat en vond een aantal leuke spulletjes. Met name deze lipstick vond ik er mooi en wilde deze graag voor jullie reviewen.


Ik was meteen verliefd op deze kleur. Dit is de 070 License en het is een prachtige fel roze kleur. Hij heeft een goede pigmentatie op mijn hand maar zodra ik hem op mijn lippen doe is de kleur een stuk minder fel. Aan de ene kant niet zo erg maar aan de andere kant wel jammer want de kleur is zo mooi fel.





Een pluspunt aan deze lipstick is dat hij niet plakt en lekker lang blijft zitten. Je moet hem natuurlijk wel even bijwerken halverwege de dag maar alsnog zit hij aardig goed.

Mijn mening: Ik ben erg tevreden over deze lipstick. Hij blijft mooi zitten en plakt gelukkig niet. 1 minpuntje is dat hij niet zo fel is op je lippen maar alsnog is de kleur prachtig. Deze lipstick kost normaal 4 euro maar omdat hij nu uit de schappen gaat kost hij nog maar 2 euro. Geen geld dus. Bedankt voor het lezen! Laat een bericht achter bij de comments als je nog een leuke tip hebt of als je gewoon leuks iets wil zeggen.  
 
Lots of love,
Vera
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten