woensdag 23 juli 2014

Tips voor opbergen

Zelf ben ik iemand die houd van een mooie en georganiseerde kamer. In dit artikel leek het me leuk om jullie een organise tips te laten zien die ik zelf erg leuk vind.
Aller eerst vind ik het organiseren met behulp van potjes erg grappig. Het ziet er erg vrolijk uit en geef je de potjes een bepaald kleurtje dan is je kamer ook nog eens lekker opgevrolijkt. Voor mij geven poten echt zo een platelands gevoel en al past het niet in mijn kamer, de style vind ik heel leuk.
Houten bakken of van die pelletjes waar je dingen van kunt maken, vind ik erg leuk. Vooral stijger hout is mijn favoriet. Bakken kun je makkelijk opbergen in bakken en als je dan nog eens leuke of mooie bakken hebt, dan staan ze ook nog eens mooi als decoratie.
 
Make-up is ook zo iets wat moeilijk op te ruime is of in ieder geval goed te organiseren. Gelukkig heb je tegenwoordig allemaal organisers voor make-up. Deze bakken staan echt heel leuk op je make-up tafel. Persoonlijk vind ik het erg mooi om je make-up netjes te hebben neer gezet. Als jullie een artikel willen zien over wat er allemaal op mijn make-up tafel staat, laat dan even een bericht achter bij de comment.
Als laatste is een mooie kast met lades erg handig em vooral heel leuk om in je kamer te hebben staan. Ikea heeft een aantal hele leuke kasten die niet al te duur zijn. Ik denk dat onder de make-up lovers de helmerkastjes het bekents zijn. Dit zijn gewoon de ideale kastjes om je stash mooi in op te bergen.
Ik weet niet of de laatste foto jullie bekend voor komt, maar deze foto is van beautygloss. Als je op de foto klikt kom je op de site en kan je het artikel lezen van de foto.
Ik hoop dat ik jullie genoeg tips heb gegeven over opbregen. Bedankt voor het lezen en laat gerust een reactie achter bij de comments wat je er van vond.
Lots of love,
Vera.


1 opmerking: