zaterdag 19 juli 2014

TREACLE MOON ICED STRAWBERRY DREAM BATH AND SHOWER GEL

Ik houd van heerlijk geurende shower gels. En wat voor leuk nieuws is het dan ook dat er een nieuwe merk van Shower Gels in Nederland verschijnt. Treacle Moon is al wat langer bekend in Engeland, maar vanaf nu wordt het ook in Nederland verkocht. En het is ook nog een heel makkelijk verkrijgbaar, gewoon bij de grotere Albert Heijns! In dit artikel ga ik de douche gel Iced Strawberry dream voor jullie reviewen.
De geur is gewoon zo lekker en doet je echt denken aan een aarbeien ijsje. Ik krijg spontaan trek haha. Verder is deze douche gel netzo als de andere heerlijk qua substantie. Hij smeert heerlijk uit en droogt je huid niet uit.
Verder is deze geur helemaal niet sterk en blijf je hem lekker lang ruiken. Omdat deze flessen een hele grote inhoud hebben kan je er lekker lang mee doen. Je kan er zelfs de hele familie van laten kunnen douchen, natuurlijk doe ik dat niet want ja deze moet ik gewoon voor mezelf bewaren.
 
Ik ben helemaal fan van dit merk en wil het liefst al hun producten testen. Echt een aanrader en voor maar €4.95 is het zeker de moeite waart om al deze gels te proberen. Bedankt voor het lezen, hoop dat jullie het leuk vonden. Laat een bericht achter bij de comment en hoop dat jullie morgen weer lezen.

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten