dinsdag 15 juli 2014

Heerlijk zomer weer

Vinden jullie het ook zo lekker weer tegenwoordig? Echt waar ik ben helemaal weg van dit weer. Lekker korte broekjes, leuke jurkjes en natuurlijk lekker bruin worden. Maar soms is ht gewoon iets te warm en moet je gewoon afkoelen. In dit artikel leek het me leuk om wat tips te geven om lekker af te koelen als het bloed heet is.










Aller eerst is een lekker ijsje een heerlijke manier om lekker af te koelen maar wat is er nou luker dan zelf het ijsje maken? Wat een heerlijke combinatie is, is het sap van een watermaloen en daar boven op een schijfje limoen. Die deze in de vriezer in een beker naturlijk met een stokje er in en je hebt een heerlijk ijsje.


Een andere manier om af te koelen is heerlijk gaan zwemmen. Ga bijvoorbeeld naar de zee of naar een leuke plas in de buurt. Maar nu het zo heerlijk weer is kan je er ook een leuke meiden dag van maken. Blaas een klein zwembadje op in je tuin en ga lekker met ze alle op een handoek liggen en kletsen. Hebben jullie het warm dan kunnen jullie verder kletsen in het badje. Lekker goedkoop en je hebt een leuke middag.


Verder is een watergevecht echt een super leuke manier om af te koelen. Lekker met al je vrienden en vriendinnen rennen door de wijk met waterpistolen. Voel je even weer lekker kind en gooi elkaar nat met waterballonnen. Maak er leuke spelletjes van of gewoon kijken hoe lang jullie het vol kunnen houden voordat de ballon knapt.



Er zijn natuurlijk veel meer manieren om lekker af te koelen in de zomer maar deze manier vond ik persoonlijk erg leuk. Hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en laat gerust een reactie achter bij de comments. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten