zaterdag 30 augustus 2014

Shoplog #1


Nu Essence en Catrice een aantal producten uit de collectie gooien moest ik natuurlijk wel even kijken naar alle kortingen die er kwamen. Daarnaast ging ik ook even naar de action omdat ik nog wat andere spulletjes nodig had. In dit artikel wil ik jullie mijn beauty aankopen laten zien.
Aller eerst heb ik deze twee palletten van de Action gekocht. Ik heb ze in de kleuren Green en Nude. Vooral de Nude vind ik erg mooi omdat dat echt kleuren zijn die ik veel gebuik. Je hebt dit pallet nog ik twee andere kleuren. Die zijn Smookey eye en Bleu. Beide kleuren kan ik niet zo goed mee over weg. Bij deze twee kan ik gewoon alle kleuren gebruiken en dat wil je natuurlijk als je een pallet koopt.



Dan had ik ook nog deze twee lipsticks bij de action gekocht. Ik vond de kleuren echt grappig en wilde een testen of ze echt goed werken, of ze goed blijven zitten, of ze goed smeren. Ik ben gegaan voor de kleuren Baby Pink en Soft Coral. Ik weet dat ik al veel van zulk soort kleurjtes heb maar alsnog wilde ik ze proberen.



Toen ging ik naar de Kruidvat en kocht ik drie producten. Aller eerst deze lipstick van Essence. Ik heb weer een schattige roze kleur gekocht. Deze kleuren spreken me gewoon zo erg aan. Ik heb de kleur 10 Cotton Candy genomen. Ik ben benieuwd want heb nog niet een lipstick van Essence.



Ook van Essence kocht ik deze blush. Het is een mooie koraal roze kleur met allemaal kleine glittertjes er in. Ik heb de kleur 30 Secret it-girl genomen. Ik vind het patroon er echt leuk in.



Em als laatste heb ik deze mono-oogschaduw van Catrice gekocht. Ik vind de kleur echt prachtig en je kan hem heel goed gebruiken als highliter. Ik heb de kleur 630 Fancy a Coppa Tea? genomen. Wat ik vooral zo mooi vind zijn al de glitters er in. Daardoor word hij toch een beetje bijzonder.



En dat was alles wat ik had gekocht. Er komt sowiezo een look met de palleten en ik wil dan de andere producten er bij combineren. Bedankt voor het kijken willen jullie nog iets speciaal zien, laat het me dan weten. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten