dinsdag 26 augustus 2014

Kiko lipstick nummer 905

Kiko, wat een heerlijk merk is het ook. Jammer genoeg niet in Nederland verkrijgbaar maar wel online te bestellen. Toen ik in London was heb ik deze mee genomen wat JEE daar kwam ik gelukkig een Kiko tegen. Ik ben gegaan voor een lipstick maar jammer genoeg zitten er geen namen op de verpakking dus ben ik even op de site gaan kijken en kwam ik daar gelukkig de nanem tegen. Ik heb de lipstick 905 Red Coral.
De verpakking als eerst, het is een mooie klassieke hultst. Gewoon mat zwart, niet iets bijzonders maar toch vind ik het er gewoon heel goed bij passen. Voor mij straalt het dan een soort van luxe uit wat je toch graag ziet bij make-up merken.


Dan de kleur. Wat een prachtige rood/roze kleur. Ik ben er helemaal verliefd op. Als je goed kijkt zie je allemaal kleine glittertjes in de lipstick zitten.

De pigmentatie viel me daarnaast een beetje tegen. In de hulst zelf lijkt het alsof het een knallende kleur is maar zodra ik hem op mijn hand aanbracht was de kleur een stuk zachter. Ook als ik hem op mijn lippen aanbracht was hij niet zoals hij er uit ziet in de hulst.


Echt een groot voordeel is dat hij heerlijk lang blijft zitten. Je kan gerust even wat gaan eten of drinken, je lipstick zit er nog prima op. Verder geeft hij ook niet zo veel af (vind je vriendje heel fijn, zit hij niet onder).
Deze lipstick is een prima lipstick. Jammer van de pigmentatie maar alsnog vind ik de kleur super mooi. Hij blijft lekker lang en ook nog eens goed zitten. Kiko is gelukkig niet een duur merk dus ben zeker van plan om nog meer producten van dit merk te kopen. Heb jij zelf ook een aantal producten van Kiko? Laat het me even weten in de comments wat jou favo product is. Bedankt voor het lezen!
Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten