zondag 31 augustus 2014

Kiko lipgloss nummer 12

Vandaag weer een review over een lipgloss van Kiko. Jullie hebben in een vorig artikel kunnen lezen dat ik Kiko echt een goed merk vind. Toen ik deze zag liggen moest ik hem gewoon mee nemen. Ik had nog geen lipgloss van Kiko dus ja dan moet hij gewoon even mee. Hopen dat hij bevalt, de kleur ziet er nu al mooi uit.


Net zoals bij de lipstick staat hier ook geen naam bij, ik moets dus weer gaan zoeken op internet naar de naam. Jammer genoeg kon ik deze keer geen naam vinden dus blijft het bij het nummer 12.


Dan het uiterlijk. De hulst vind ik echt super mooi. Het geeft je weer een luxe gevoel. Vooral omdat de hulst doorzichtig is en een zilver-kleurige dop. Je ziet daardoor heel mooi de kleur die de gloss heeft.


Normaal ben ik niet zo van de glossen maar deze wilde ik gewoon even proberen. Vooral lipglossen die plakken vind ik verschrikkelijk. Wat ik grappig vind is dat deze lipgloss ook plakt maar ik er minder last van heb. Ik stoor me er gewoon niet aan.


De lipgloss heeft een niet zo hele goede pigmentatie. Je moet echt een aantal lagen aanbrengn voordat je een hele duidelijke kleur hebt maar omdat ik niet van heel veel plak hou doe ik dat niet. Je krijgt dan een subtiel glasje met wat glitters en een licht roze kleur.


De gloss blijft niet super goed zitten maar een gloss blijf nooit zo goed zitten als een lipstick. Je moet hem een paar keer per dag opnieuw aanbrengen.

Ik ben nou niet helemaal weg van dit product maar ik vind hem wel goed werken en een mooie kleur hebben. Persoonlijk ga ik gewoon echt voor een lipstick ook omdat die wat langer blijven zitten en niet zo plakken. Maar hoe je wel van glossen dan is dit zeker een aanrader. Lekker betaalbaar en een mooie kleur. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten