donderdag 28 augustus 2014

Essence blush 30 secret-it girl

In mijn shoplog konden jullie al lezen dat ik deze blush had gekoht.vamdaag wilde ik hem even voor jullie reviewen. Dit is mijn aller eerste "normale" blush van essence dus ik ben benieuwd. Het leek me nu al een hele mooie blush. Vooral door de kleuren. Het is een echte zomerse blush.


 De blush heeft een zalmroze/oranje kleur met subtiele glitters. Er komt erg veel poeder van af, dus goed afschudden is de boodschap! Ben je nog niet zo gewend aam het aanbrengen en het gebruiken van blush dan kun je het beste eerst een filmpje op you tube gaan bekijken. Je wilt natuurlijk niet met allemaal strepen op je gezicht rond lopen. Aangezien dit nogal een felle kleur is, moet je dus zeker extra goed uitwrijven met je brush.



De blush geeft een mooie, natuurlijke blos op je wangen zonder er al te veel van aan te brengen. Van de glitters merk ik persoonlijk niet veel, maar dat hoeft ook niet voor mij.



Verder vind ik het een leuk kleurtje en vooral makkelijk om mee te werken, eenmaal je het uitwrijven een beetje onder de knie hebt. Ik vind dat het vooral leuk staat bij felrode lipstick, omdat die mijn gezicht wat bleker maakt.


Tot slot is de blush ook nog eens heel budgetvriendelijk: voor nog geen 3 euro kan je hem al kopen! Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. Als julie wen look met deze blush willlen laar het me dan even weten ik de comments. Bedankt voor het leen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten