vrijdag 7 november 2014

H&M Nailpolish Why So Blue

Dat de H&M naast leuke kleding, ook cosmetica verkoopt, wist ik al best lang. Maar over de cosmetica van de H&M ben ik best wel kritisch. De H&M is immers een kledingketen, dus van de cosmetica verwachtte ik dan niet veel. Omdat er een bak stond met nagellakjes van €1 wilde ik de nagellak wel een keer proberen. Ik bracht een donkerblauwe lak mee, genaamd Why So Blue. De kleur viel me gewoon meteen op. Normaal gesproken draag ik niet van zulke kleuren maar wilde deze wel heel graag proberen.

 Naam: H&M Nailpolish Why So Blue
Kleur: Jeansblauw met een donkerblauwe shimmer
Prijs: €3,95 nu in de sale voor €1,-
Hoeveelheid: 9 mL
Hoeveel laagjes: 2
Opdroogsnelheid: Redelijk snel


Omdat ik van veel mensen hoor dat de nagellak van de H&M maar prut is, was ik wel eens benieuwd of dat nou wel echt zo is. Het potje met de nagellak ziet er echt mooi uit. Het potje is namelijk vierkant en dat vind ik wel iets hebben. Ik kan het kwastje goed in mijn hand houden. Deze lak vind ik zelf heel fijn lakken en droogt goed op. Het kwastje is precies goed (niet te dun en niet te dik). De lak droogt in twee laagjes.


Maar er is een nadeel. Deze nagellak ziet er nog zo mooi uit, maar hij chipt te snel. Na een dag heb ik de nagellak eraf gehaald, omdat er aan de bovenkant van mij nagels geen nagellak meer op zat. Misschien dat het met een topcoat wel meevalt, maar zonder topcoat gaat de nagellak er te snel af.


Why So Blue is een mooie lak. Hij dekt goed en droogt goed op. Het enige nadeel is dat de lak te snel chipt. De H&M Nailpolish Why So Blue is nu in de sale verkrijgbaar voor  €1.
Ik vind de kleur echt prachtig alleen jammer dat hij zo snel van je nagels af gaat maar zeker een aanrader. Zeker voor het geld. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat gerucht een bericht achter bij de comments en bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten