dinsdag 11 november 2014

Yankee Candle

Een tijdje geleden had ik 5 super cute kaarsje gewonnen op instagram van Sharmaine (www.sharmainesarina.blogspot.nl) en natuurlijk ging ik daar nog een artikel over schrijven. Helaas heb ik het tegenwoordig heel druk met school omdat ik in mijn examenjaar zit....maar ik heb nu eindelijk wat meer tijd dus moest ik dit artikel wel schrijven!!


Aller eerst mocht ik vijf kaarsjes naar keus uitkiezen. Ik had nog nooit zelf een bestelling gedaan bij Yankee Candle en was daarom heel nieuwsgierig welke geuren super lekker waren. Heb een beetje op het internet lopen zoeken naar welke geuren werden aangeraden. Ik kwam toen met de volgende geuren:
  1. Home Sweet Home
  2. Pink Sands
  3. Fresh Cut Roses
  4. Vanilia Lime
  5. Citrus Tango
Ondertussen heb ik elke keer al een keer aangestoken en ik ben helemaal verliefd op de geuren. Het leek mij leuk om van elke geur in het kort te laten weten wat ik er van vind.

HOME SWEET HOME
Deze geur is een hartverwarmende mix van kaneel, specerijen en een hint van vers gezette thee. Het is echt een heerlijke winter geur die lekker blijft hangen. Echt een groot voordeel is, is dat de geur niet te sterk is. Je ruikt hem heerlijk maar hij overheerst niet te veel.


PINK SAND
Het is een heerlijke mengeling van exotische geuren van een tropisch eiland, citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. Deze geur doet me echt denken aan of ik onder de douche sta! Hij is heerlijk zoet en als ik hem ruik zou ik hem zo op willen eten!!



FRESH CUT ROSE
Een bedwelmende engelse tuin van geurende rozen. Als je deze ruikt, lijkt het net of je in een sprookje bent. Lekker wandelen door de paleistuinen van een prises en overal om je heen de geur van rozen. WIE WIL DAT NOU NIET! Deze geur is heerlijk zoet en je kan er helemaal in op gaan!


VANILIA LIME
Deze ruikt heerlijk fris en toch zoet met een mix van Vanille en Limoen. Dit is heel wat anders dan de andere geuren. Hij is heerlijk fris en doet me denken aan van die heerlijke zomer ochtenden. Deze geur is gewoon heerlijk en geeft je een frisse boost!!


CITRUS TANGO
De citrusvruchten zijn heel erg geliefd bij mij. Shampoo met citrus, bodylotion met citrus en ga zo maar door. Ik vind het namelijk heel erg verfrissend en fantastisch ruiken. Ook deze geurkaars ruikt zeker weten fantastisch. Hij doet me denken van die lekkere verfrissende ijsjes in de zomer!!


Vaak vraag ik me af of het de hype wel allemaal waard is. Ik kan je zeggen dat het dit keer wel het geval is. Yankee Candle is mijn meest favoriete merk als het gaat om geurkaarsen, waxtarts, votives en noem maar op. HELL YEAH, dat het de hype waard is.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Yankee Candle is zeker weten een merk wat je een keer moet hebben geprobeerd. Een groot voordeel is dat de samples maar 2.50 kosten. Dus wil je een keer een geur proberen maar vind je de grote kaarsen niet iets te duur, probeer dan eens een kleintje!! Bedankt voor het lezen!!

Lots of love,
Vera


Geen opmerkingen:

Een reactie posten