woensdag 8 oktober 2014

56 minter wonderland

Ik ben echt helemaal weg van de kleurtjes van Catrice. Ze hebben gewoon zo veel. Laatst liep ik even te snuffelen in de uitverkoop bakken bij de Kruidvat en toen kwam ik dit mooie kleurtje tegen. Ik was meteen verliefd, wat een prachtige kleur. Alleen meestal dekken ze dan wat minder... Gelukkig was hij in de uitverkoop en nam ik hem mee. Het gaf mij een lekker frisjes en een zomer gevoel, echt een top lakje!
IMG_1523....

Het is een hele mooie mintgroene kleur en ik zocht al heel lang een mintgroen lakje tot ik dit lakje vond. Dit lakje dekt ontzettend goed en fijn, maar bereikt niet alle plekjes. Toch vind ik het jammer dat Catrice deze laat verdwijnen, het is een mooie kleur en vooral eentje van goede kwaliteit. Het had beter in het assortiment kunnen blijven, zodat meer liefhebbers het konden kopen. Als je nu deze wilt kopen, kan dat nog voor maar €1,-!
IMG_1466....
Zo ziet de achterkant eruit. Je ziet duidelijk de naam en ook dat er "Use Base Coat" bij staat en dat heb ik uiteraard gedaan. Nee dankje, ik wil liever niet dat mijn nagels geel verkleuren. Ik heb dat al een keer gehad met een kanariegeel lakje, toen was base coat nog een heel onbekend iets volgens mij en toen had ik mijn nagels mee verkleurd. Ik heb er gelukkig nu geen last meer van, maar fijn was het niet. Nu gebruik ik bij (bijna) alle nagellak een base coat en tja, het helpt echt, maar dat wisten jullie natuurlijk al. Geen geklets even meer over de base coat. Er staan ook nog wat onbelangrijke dingen bij, zoals inhoud, waar het gemaakt is etc.
(sorry voor de slechte foto, kreeg hem niet scherp..)

Ik ben echt super tevreden over dit lakje. Hij dekt gewoon perfect en blijft ook nog eens lekker lang zitten. Zo jammer dat hij weg gaat. Weten jullie misschien een ander lakje wat hier goed op lijkt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden, bedankt voor het lezen!!


Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten