zaterdag 8 november 2014

Palmolive shampoo en conditioner

Laatst op mijn werk verkochten ze voor 1 euro Palmolive shampoos en conditioner. De hand zeep van Palmolive vind ik erg lekker en nam daarom een shampoo en een conditioner mee. Heb gekozen voor de Fris Vitaal shampoo en voor de Extra Voedende conditioner. Heb deze producten nog nooit eerder gebruikt en het leek me leuk om er een review over te schrijven.




Aller eerst de shampoo. Echt waar wat een heerlijke geur! Hij ruikt lekker naar nectarines. Persoonlijk ben ik gek op deze geuren want me dag begint dan goed met een lekkere geur om me heen. Gelukkig is de geur niet te overheersend en kan je lekker van genieten.
Dan de shampoo zelf. Qua substantie is hij precies goed. Niet te dik en niet te vloeibaar. Daarnaast voed hij mijn haar mooi en wordt het lekker zacht. Wat ik wel jammer genoeg heb, is dat ik hem niet al te vaak moet gaan gebruiken. Me hoofdhuid raakt dan een beetje geïrriteerd. Maar alsnog maakt hij me haar heerlijk schoon en wordt het niet snel vet.
Dan de ingrediënten, er zitten wat ingrediënten in die niet al te best zijn voor je haar en hoofdhuid, zoals SLS en parfum. Normaal gesproken let ik er niet heel erg op maar omdat me hoofdhuid soms wat ging irriteren ging ik toch maar even kijken wat er in zat. Ik zeg niet meteen dat het door deze bestandsdelen komt want heb genoeg andere shampoos met deze ingrediënten.

Dan de conditioner. Deze heeft ook echt een heerlijke geur. Er zitten namelijk honing extracten in. Ook deze geur is niet al te overheersend en kan je er lekker van genieten.
Verder is de substantie goed in mijn ogen. Hij is mooi dik en ik kan hem goed aanbrengen in mijn haar. Ik heb echt het gevoel dat hij de punten van me haar perfect voed want ze voelen veel minder aan als touw. Daarnaast is me haar super makkelijk om uit te kampen en krijgt je haar een mooie glans. Ik merk duidelijk dat als ik alleen de shampoo gebruik mijn hoofdhuid geïrriteerd kan raken maar zodra ik de shampoo in combinatie gebruik met de conditioner dan heb ik dat helemaal niet. Ik ben dus super tevreden over de conditioner.
Zoals je kan lezen ben ik zeker niet ontevreden over deze twee producten. De conditioner vind ik echt heerlijk en de shampoo vind ik in combinatie ook prima. De verpakkingen van Palmolive gaan veranderen dus vandaar dat ze nu 1 euro kosten. Je zou ze zelf kunnen uitproberen voor 1 euro. Daarnaast heb je nog een andere shampoo die nu in de aanbieding is en nog een andere conditioner. Misschien ga ik de andere shampoo ook nog proberen. Als jullie daar een review van willen laat het me dan even weten in de comments. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten