maandag 10 november 2014

FABULOUS LASH curved brush

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede budget mascara. Wat ik precies wilde dat hij deed wist ik nog niet, het enige wat ik wist was dat het me moest verrassen. Als ik in de stad ben snuffel ik altijd wel even bij de Etos.


Dus daar stond ik in de Etos te kijken naar alle verschillende soorten mascara’s. Ik wilde echt budget, dus bleef ik hangen bij het make-up merk Miss Sporty. Bij Miss Sporty hebben ze mascara’s voor €1,99, nou die wilde ik wel eens proberen. Ik heb er een meegenomen en die ga ik vandaag bespreek is de ‘FABULOUS LASH curved brush’ mascara.

Verpakking.
Super leuke kleur, lekker vel roze, helemaal mijn ding. Voor de rest lekker simpel.


De mascara.
Heeft zoals de verpakking al zegt een gebogen borstel. Aan de borstel lijken kleine vezels te zitten, maar dat weet ik niet zeker, deze zijn bedoeld om je wimpers langer te maken.
Als ik de mascara aanbreng merk ik al gelijk dat mijn wimpers heel mooi gesepareerd worden. Hij klontert niet en geeft niet al te veel mascara af. Zelf houd ik van wat vollere wimpers dus breng ik hem meerdere keren aan. Zie eindresultaat op de foto.


Aan het einde van de dag zit de mascara nog prima en vlekt hij helemaal niet op mijn huid. Als ik s’avonds mijn gezicht was gaat de mascara er heel gemakkelijk af.

 

Al met al ben ik echt super tevreden over deze mascara. En komt hij in mijn vaste mascara-routine. Ik gebruik voor mijn dagelijkse mascara-routine wel altijd twee verschillende mascara’s, dus doe ik dat uiteindelijk ook bij deze mascara. Maar als je houdt van een simpele natuurlijke ooglook is deze perfect.

Zoals ik als zei is de Miss Sporty ‘FABULOUS LASH curved brush’ mascara €1,99 en verkrijgbaar bij de Etos en de Dirx en overige Miss Sporty verkooppunten. Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten