dinsdag 7 oktober 2014

Beauty Miss Sporty Crush on you #061

Het is officieel herfst, dat betekend dat ik meteen in de herfstsferen ben. En ook mijn nagellak moet daarop worden aangepast. Dit lakje zag ik al bij meerdere mensen voorbij komen en ik vond de kleur zó mooi! Ik moest deze dus ook scoren! Het gaat om het lakje; Miss Sporty Crush On You 3D Texture in de kleur #061. Mij leek het leuk om hier eens een artikel over te schrijven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Zoals ik al zei is dit nummer #061. Ik vind het zo jammer dat ze geen naam hebben, dat maakt het vaak toch net wat leuker. De kleur van dit lakje vind ik echt prachtig. Het is een soort koper/bruin, maar je ziet ook rood en paars. Er zitten glittertjes in en dat vind ik bij zo`n kleurtje heel mooi. Het lakje droogt op met een sand effect, daardoor zit ik de hele dag aan mijn nagels, ik vind dat zo lekker voelen haha!

Het kwastje ben ik vergeten op de foto te zetten. Het is een redelijk dik kwastje, waardoor je maar 1 of 2 keer over je nagel heen hoeft en alles bedekt is. Super fijn! En toch kun je er ook precies mee werken, als je nog kleine stukjes moet invullen.

De nagellak droogt ontzettend snel, wat ik echt een pluspunt vind. Ik denk dat jullie dat allemaal wel kennen, je lakt je nagels, maar je hebt geen geduld. Dan ga je van alles doen en is je nagellak alweer verpest. Daar had ik nu dus geen last van! Op deze foto draag ik 2 laagjes, 1 laagje was net niet goed genoeg, maar bij 2 is de dekking heel goed.

 
Bij de 4e dag ging het chippen en toen ging het snel. Opeens was de helft van mijn nagellak weg. Maar dat vind ik een prima resultaat. De prijs/kwaliteits- verhouding vind ik zeker goed. Dit lakje is zeker een aanrader.

Dit mooie lakje kost slechts €1,99 en kocht ik bij de Etos. Op dit moment is er nog 30% korting op alle make-up merken en dus ook op dit lakje. Sla dus nu nog je slag en betaal nóg minder!

Ik hoop dat jullie het een beetje een leuk artikel vonden. Laat even in de comments weten welke kleur jij een aanrader vind en bedankt voor het leze!!

Lots of love,
Vera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten