donderdag 20 februari 2014

Hebben, Hebben, Hebben deel 2;


Misschien weet je het al maar Essence en Catrice gaan hun assortiment veranderen. Dit betekend veen nieuwe producten maar ook UITVERKOOP!! Een aantal producten gaan de schappen uit waardoor ze met een leuke korting te halen zijn. Koopjes jager opgelet je moet snel zijn want op is op!

En natuurlijk ben ik als een malle naar onze Kruidvat gerend en heb een paar leuke dingetjes gehaald. Het is niet veel dat zeg is alvast maar gedurende deze week ga ik naar een groter filiaal bij ons in de buurt en ga ik mijn slag slaan! Veel plezier met lezen en zelf shoppen ;)

2014-01-19 14.26.45.jpg wordt weergegeven



Een paar artikelen geleden had ik een artikel geplaats over mijn aankomen van Essence en Catrice in de korting. In dit artikel wil ik jullie graag mijn tweede aankoop laten zien waar ik erg blij mee ben. Ik was gevallen voor een mooie lipgloss en een mooie lip cream. Ik begin als eerste met de lip cream.


Ik heb deze lip cream in de kleur 02 SMOOTH BERRY gekocht en ben er erg tevreden over.
In de verpakking lijkt het net lipgloss, maar dat is het niet. Het is een lip cream en is ook nog eens mat!

Deze lip cream is erg fel dus weet niet echt of ik hem vaak overdag ga dragen maar hij smeert heel lekker en plakt niet wat ook een voordeel is.


Persoonlijk vind ik dit een erg lekkere lip cream, hij blijft lang zitten maar na een tijdje (een halve dag) moet je hem wel bij werken.



Mijn tweede aankoop was deze lipgloss in de kleur 01 QUEEN OF MY CLOUD CASTLE en ook hier ben ik erg tevreden over.



(sorry voor de slechte kwaliteit foto's, me camera was kapot, dit is met mijn mobiel)

Ik vind het een erg mooie kleur met een subtiele glitter er in. Persoonlijk vind ik hem wel een beetje te veel plakken maar na een tijdje wen je daar aan. De kleur blijft ook lekker lang zitten en hij is niet te opvallend.


Het kwastjes heeft wel een speciale vorm maar dat werkt best lekker omdat je zo over je hele lip kan komen en de kleur nog beter aanbrengen.

Dat was het al weer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik ben erg te spreken over deze twee producten en als ze weer eens terug komen dan is dit zeker een aanrader want ze zijn erg fijn. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,

Vera







Geen opmerkingen:

Een reactie posten