donderdag 20 februari 2014

Bedden

Oke, misschien denk je als je deze titel leest van hè, wat moet dit nou weer voorstellen? Nou ik zal het eens uitleggen. Zoals jullie in mijn vorige artikel konden lezen heb ik een zwak voor mooie spullen. ik hou ervan om mooie spulletjes op mijn kamer te hebben waar je dan elke keer als je naar kijkt vrolijk van word. Nou laatst was ik aan het rond snuffelen op het internet en kwam ik allemaal foto's tegen van leuke slaapkamers qua bedden en het leek me leuk om daar een artikel over te schrijven. Bij elke kamer zal ik ook even vertellen wat ik er zo leuk aan vind. Veel plezier!


headboards ideas pallete 35 Cool Headboard Ideas To Improve Your Bedroom Design

In het plaatje hierboven zien jullie veel natuurlijke producten die een beetje een stoere uitstraling hebben. Vooral het stijgerhoud vind ik persoonlijk erg mooi.


headboards ideas 35 Cool Headboard Ideas To Improve Your Bedroom Design

De tweede kamer vind ik ook weer heel leuk door het stijgerhoud maar deze uitstraling is wat zachter door de lichtere kleuren in het dekbed. Een erg leuk detail vind ik dat het stijgerhoud door loopt tot aan het plafond.

headboard ideas door 35 Cool Headboard Ideas To Improve Your Bedroom Design

Dan deze kamer. Hier is weer het materiaal hout er in bewerkt maar dan op een andere, wat hardere manier. Door de witte gordijnen aan de zijkant heeft deze kamer een wat mysterieuze uitstraling. Misschien wel een beetje spooky...

flag headboard ideas 35 Cool Headboard Ideas To Improve Your Bedroom Design 

En dan al weer de laatste kamer. Deze heeft nergens een bewerking met houd, of in ieder geval niet dat je het ziet. Deze kamer vind ik persoonlijk erg leuk door al de verschillende vrolijke kleuren en de Engelse vlag vind ik ook wel erg grappig.

Jullie weten nu ongeveer van wat voor stijl ik hou. Een beetje een stoere uitstraling met stijgerhoud als hoofd materiaal. Hoop dat jullie het leuk vonden, het is eens wat anders maar vond het ook wel grappig om te schrijven. Bedankt voor het lezen!

Lots of love,

Vera 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten