dinsdag 21 januari 2014

Zwakheid voor mooie dingetjes

Ik heb altijd wel iets gehad met mooie spulletjes. Maar wat ik dan vooral heel leuk vond was als ze ook nog eens mooi waren uitgestald. Mooie spulletjes horen in mijn ogen gewoon mooi op een plekje te staan zodat iedereen ze kan zien. Een mooie make-up tafel dat ik echt een van mijn zwak heden. In dit artikel wil ik graag een aantal foto's laten zien van make-up tafels die ik super vind en wie ik eigenlijk zo in mijn kamer wil hebben staan. Veel plezier met lezen!!!


Hierboven zie je een super mooie kaptafel. Ik vind het hier echt super mooi dat ze alle kleuren een beetje het zelfde hebben gehouden maar die mooie parsen bloem springt er zo mooi uit!! Ik hou echt van de zilver kleuren, het heeft een luxe uitstraling.

Ik merk dat ik vooral de gespiegelde kastjes en tafeltjes met vintage look het mooiste vind. Een ‘must have’ voor een make-up tafel is toch wel een gespiegelde vanity tray (dienblad) waarop je favoriete parfums heel mooi staan.

vanity tables
 
Maar het mooist vind ik eigenlijk toch wel de grote tafels met die spiegels die er zo omheen staan. Dan kan je je lekker van alle kanten bekijken en je make-up mooi uitstallen en de tafel verder versieren met mooie bloemen en kaarsen. Een spiegel met lampjes er in vind ik ook wel erg mooi.
 
 
 
Ja ik denk dat je nu wel een hele duidelijke indruk heb gekregen van waar ik van hou. Ik hou van lekkere dure spullejtes waar mijn portemonnee niet vrolijk van wordt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden laat in de comment weten wat jij leuk vind en of je een specifiek artiekel wilt zien verschijnen. Bedankt voor het lezen!!
 
Lots of love,
 
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten