zondag 19 januari 2014

once upon a time...

Tja misschien een beetje een rare titel voor mijn eerste blogpost maar ik dacht van 'ik moet toch wel een beetje origineel beginnen.' Dus daar ben ik dan! Mijn naam is Vera en ik ben 15 jaar "jong". Eigenlijk weet ik niet waarom ik een blog ben begonnen maar het lijk me in ieder geval erg leuk!






Op mijn blog zal je echt van alles gaan vinden. Van make-up tot DIY en van favorieten tot lekker klets artikelen. Ik hoop dat jullie daar een beetje van houden want tja.. lekker kletsen dat kan ik als de beste.



Maar ik ga ook veel naar jullie vragen want natuurlijk wil ik ook veel van mijn lezers afweten en wat jullie allemaal leuk vinden zodat ik me blog nog beter kan maken en ik hoop dat jullie me daarbij willen helpen :P Verwacht veel ask me maar ook veel wat zou jij doen als....


Nou genoeg saai geklets laten we maar snel beginnen. Ik heb er zin in mijn handen jeuken om aan de slag de gaan nou jullie nog :P Veel plezier met lezen en ik hoop dat het mijn blog samen met jullie een groot succes wordt!


Lots of love,


Vera



Geen opmerkingen:

Een reactie posten