maandag 20 januari 2014

Hebben, Hebben, Hebben! deel 1;



Misschien weet je het al maar Essence en Catrice gaan hun assortiment veranderen. Dit betekend veen nieuwe producten maar ook UITVERKOOP!! Een aantal producten gaan de schappen uit waardoor ze met een leuke korting te halen zijn. Koopjes jager opgelet je moet snel zijn want op is op!


En natuurlijk ben ik als een malle naar onze Kruidvat gerend en heb een paar leuke dingetjes gehaald. Het is niet veel dat zeg is alvast maar gedurende deze week ga ik naar een groter filiaal bij ons in de buurt en ga ik mijn slag slaan! Veel plezier met lezen en zelf shoppen ;)


2014-01-19 14.26.45.jpg wordt weergegeven



Alles eerste dit prachtige oogschaduw palletjes. Ik vind het echt heel jammer dat deze er uit gaat want het is toch een van mijn favoriete palletjes van Catrice. Ik heb hem al een aantal keer gekocht en nu hij er uit gaat heb ik hem toch nog een keer ingeslagen. 

2014-01-19 14.29.02.jpg wordt weergegeven
Persoonlijk vind ik dit echt een prachtig pallet door de mooie roze kleur. Hierdoor kan je je ogen net een specialer tintje geven door deze knallende kleur te gebruiken in een basic look. Alle kleuren in het pallet behalve de roze hebben een shimmer wat ik er leuk vind. mijn favoriete kleur is vooral de kleur links onder. Deze is niet te donker en kan je eigenlijk altijd dragen ook zonder andere kleuren toe te voegen.




Verder zijn de kleuren erg goed gepigmenteerd en blijven ze mooi zitten. Dit is echt een palletjes wat je kan gebruiken als je net begint make-up de gebruiken. Het zijn mooie bruine tinten en als je het aan durft kan je de roze kleur heel subtiel gebruiken in je binnenste ooghoek.





2014-01-19 15.28.13.jpg wordt weergegeven



Deze kleur is 070 Mud Spencer & Coralle Hill en kost als je hem in de Sale koopt € 2.30.

In dit artikel heb ik alleen het oogschaduw palletje gerevieuwd maar de twee andere producten komen in twee andere artikel anders zou dit artikel wel erg lang worden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden als je nog tips hebt of iets anders laat het me gerust weten in de comments en dank je voor het lezen!!!


lots of love,

Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten