maandag 16 mei 2016

Review: Lush Frozen Bath Bomb

Lush heeft een tijdje geleden een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Nu ben ik heel blij dat ik thuis een heerlijk bad heb zodat ik af en toe kan genieten van hun heerlijke Bath Bomb. Eigenlijk heb ik geen favoriete bol en vind ik het heerlijk om af te wisselen. Een tijdje geleden heb ik gekozen voor de Bath Bomb Frozen. Ik ben echt een hele grote fan van de film dus deze Bomb kon ik zeker niet voorbij laten gaan!


Frozen weegt 200 gram en kost €5,95. Hij heeft een zeer frisse, maar toch ook wat bloemige geur. Een echte Lush geur, als je snapt wat ik bedoel. Zo’n heerlijke, unieke geur die geen enkel ander merk heeft. Frozen bevat grapefruitolie, neroli-olie, en rozenolie. Als ik na een half uur uitgeroken ben aan Frozen, is het tijd om hem in bad te mikken!


Dit is van Lush zelf over de Bath Bomb zegt:
“Frozen zorgt voor een magische badervaring, door de prachtige kleuren en heerlijke geur. Het parfum van Tunesische neroli, roos uit Turkije en grapefruit uit Cyprus heeft een opwekkende werking. Frozen heeft dezelfde geur als ons verzorgend haarparfum Happy Happy Joy Joy.”



Frozen heeft geen verrassingen zoals andere kleur binnenin of een briefje, gewoon lekker blauw, blauw en nog meer blauw. Oh, en glitters! Na een paar minuten is de bruisbal opgelost en is je badwater een mooie, heldere kleur blauw. Er drijven glitters onder water, bonuspunt! De badkamer ruikt inmiddels heerlijk en na afloop voelt m’n huid zacht aan. Ik zou hem absoluut opnieuw kopen, alleen al vanwege de geur en de kleur van het water.

Lots of love,
Vera

Wat vinden jullie van deze Bath Bomb van Lush?

3 opmerkingen: