zaterdag 7 mei 2016

Review: Catrice illuminating blush

 Catrice heeft het assortiment een tijdje terug verandert en daar heb ik natuurlijk heerlijk van lopen snoepen. Ik ben gek op blushjes en kon ze daarom niet laten liggen. van de Catrice illuminating blush heb ik er één meegenomen in de kleur: I'm nuts about you 010. Wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!

Ik heb hem in de kleur 010 I Am Nuts About You. Wat een leuke namen heeft Catrice toch altijd!  Deze blush is ook nog dermatologisch getest, wat fijn is om te weten!




De blush bevat een mooi printje, I like it! Verder heeft hij ook echt een prachtige shimmer! Niet te veel maar echt precies goed als je t aan mij zou vragen! Het is een mooi roze/peachy kleur.



 Hij geeft echt een goed pigment af! De blush korrelt niet en als je wilt kan je zelf de kleuren apart gebruiken. Op de eerste foto zijn de kleuren gescheiden van elkaar en op de tweede foto heb ik de kleuren door elkaar gebracht. Beide optisch vind ik erg mooi.



Ik ben erg happy met deze blush, de kleur is geweldig en ik hou gewoon echt van deze kleuren. Ik ben verslaafd aan blushjes en deze is ook zeker een favoriet van mij!

Lots of love,
Vera

Wat vinden jullie van het nieuwe assortiment van Catrice?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten