zaterdag 18 juni 2016

Review: Real Techniques Blush Brush

Blush is echt een van de belangrijkste producten in mijn stash! Ik kan gewoon niet zonder blush. Maar dan is het natuurlijk ook een must om een prachtige blush kwast in je stash te hebben! Vandaag heb ik voor jullie een revieuw over de Blush Brush van Real Techniques. Wil je een kwalitatiev goede kwast, lees dan snel dit artikel!

Er zijn meerdere collecies van RT en elke collectie heeft een ander kleur handvat. Deze Blsuh Brush heeft een roze handvat en is van de Finish collectie.


Op de achterkant van de verpakking staat nog wat informatie over het product. De haren zijn syntetisch wat ik persoonlijk erg fijn vind! Het is niet dat ik een duidelijke voorkeur heb voor nephaar of echthaar maar ik merk wel dat ik kwasten vaker pak met nepharen.


Op het handvat van de kwast staat waarvoor je hem kan gebruiken. Het handvat is kwalitatief erg sterk en de haren zitten er goed in vastgemaakt. Wanneer ik even aan de haren trek, trek ik er geen haren uit. Dit is dus een goed teken!


Ik moet nog wel even wennen aan de grote van de kwast! De grote vind ik super fijn en hij is heel zacht maar zo groot heb ik mijn blush kwast nog niet gehad. Moet uitkijken dat ik er niet als een clown kom uit te zien! Dat de haren zacht zijn vind ik heel fijn, heb het gevoel dat ik over mijn huid glij als het waren!



Ik ben echt super tevreden over deze kwasten en ga er zeker meer aanschaffen. Jullie hebben als een artikel kunnen lezen over de gezichtskwasten van RT en ik heb laatste een setje aangschaft van de oogkwasten van RT. Die moet ik nog even gaan testen maar daar komt zeker een review over!

Lots of love,
Vera

Deze blush brush heb ik gekocht bij Etos voor €13

Geen opmerkingen:

Een reactie posten