maandag 20 juni 2016

Review: Essence Velvet Matt

Essence heeft een tijdje geleden vier nieuwe kleurtjes aan het assortiment toegevoegd. Deze kleuren zijn van nude tot donkerpaars. Voor jullie heb ik van deze vier kleuren er drie meegenomen, de paarse kleur vond ik niet helemaal mijn kleur.. Vandaag ga ik deze voor jullie reviewen! Lees verder als je wilt weten wat ik er van vind!

De lipsticks met gekleurde huls zitten in de Nude lijn, de lipsticks met zwarte huls in de ‘normale’ Longlasting lijn. Ik snap niet waarom ze de Velvet Matt lipsticks verdeeld hebben over die twee lijnen, ik had het logischer gevonden als het gewoon een nieuw soort lijn geworden was met één soort verpakking. Nou ja, als ze maar fijn zijn.


Ik heb gekozen voor de volgende nummers: 7, 18 en 23 (jammer dat ze geen naam hebben).


Op het eerste gezicht prima kleuren op mijn hand, ze zijn lekker zacht en glijden goed over mijn huid. Nu kijken hoe ze op mijn lippen uitpakken.



Op deze foto lijkt de lipstick wat lichter dan hij echt is. 07 is een nude koraaltint. Een romige lipstick met veel pigment, maar ook een tekenende lipstick, die mijn lippen droger laat lijken dan dat ze zijn.



18 is een prachtige donker rode kleur. Deze lipstick heeft een hele goede pigmentatie en is lekker romig. Ik merkte wel dat als ik een foutje maakte deze kleur moeilijk weg was te halen, er is altijd een beetje te zien waar de lipstick heeft gezeten.



23 is ook weer een prachtige nude kleur die neigt naar de roze kant. Een prima kleur die je bij elke look kan dragen. Ook deze lipstick is heerlijk zacht maar moet je wel meerdere malen per dag bij werken omdat de kleur toch wel snel vervaagd.

Over alle drie de kleuren ben ik zeer tevreden. De Essence lipsticks stellen mij eigenlijk nooit teleur en voor het geld dat je ervoor betaald mag je zeker niet klagen! Essence gaat in mijn ogen elke keer zo erg vooruit met de kwaliteit van de producten dat ik nu al niet kan wachten op de nieuwe producten!

Lots of love,
Vera

Deze lipsticks kosten 2.39 per stuk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten