woensdag 22 juni 2016

Review: Sleek Oh So Special Palet

Ik houd van oogschaduwpaletten met kleuren waar ik letterlijk alle kanten mee op kan. Van een naturelle look voor overdag, tot een zware look voor als ik een feestje heb. En het is dan ook nog fijn als dat palet compact is én goedkoop. Nou, ik heb de perfecte match gevonden: het Sleek Oh So Special palet. Kost maar €10.99 voor twaalf prachtige kleuren en… Ik zou zeggen, lees verder om foto’s en swatches te zien, want ik ben enthousiast!



Alle Sleek paletjes komen in een doosje.


Met achterop de ingrediënten.


Dit vind ik ook zo fijn aan Sleek: de mooie, luxe uitstraling. Strak met het mooie Sleek logo. Ik houd ervan!


Alle kleuren hebben een naam. Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up en Noir.



Wat ik erg mooi vind aan dit palet is de kleurkeuze. Je kan er een superlichte dagelijkse look mee maken maar ook een super heavy avondlook. Geweldig! En er zitten lichte matte kleuren in, ik houd daar enorm van. In het doosje zit trouwens ook een grote spiegel en een sponsapplicator.



Zijn de swatches niet amazing? Volop gepigmenteerd, I love it! Vooral Noir was even schrikken, ik zette een streep op mijn arm en ik zat gewoon met open mond naar mijn arm te kijken! Echt gif en gifzwart, zoals je ziet. Dat zie je niet vaak! Daarnaast vind ik het persoonlijk nog erg lastig om met deze kleuren een goede look te maken dat het niet meteen lijkt of mijn make-up is uitgelopen! 
De linkerhelft van de kleuren is lieflijk roze en snoeperig. Wat een prachtige kleurtjes, ik wil het bijna opeten!

De oogschaduw is erg fijn in gebruik. Het is zacht, maar niet korrelig, goed gepigmenteerd en prima te blenden. Uiteraard moet je altijd uitkijken met fall-out, maar met deze sterk gepigmenteerde kleuren moet je haast nog beter opletten. In het geheel ben ik dus heel erg tevreden over deze oogschaduw. Ik had al twee andere palette van Sleek maar ga deze zeker vaker kopen!

Lots of love,
Vera

Dit palette heb ik bij de Dio Drogist gekocht voor 10.99€

Geen opmerkingen:

Een reactie posten