zondag 29 mei 2016

Review: KIKO smart lipstick

Ik ben zo blij dat KIKO in Nederland te verkrijgen is. De eerste keer dat ik dit merk zag was ik in London. Ik keek me ogen echt uit toen ik die winkel binnen kwam. Allemaal super goede producten en dat voor een betaalbare prijs. Ik was laatst op Amsterdam CS en was toen even snel de KIKO ingelopen en heb onder andere twee lipsticks gekocht: 913 en 902.
'
Aller eerste de kleur 913 Rosewood. Ohuh, ik ben verliefd! Dit is echt by far de mooiste lipstick die ik ooit in mijn leven heb gezien! En dat maar voor €3,90! Mijn hartje was heel gelukkig toen ik eenmaal deze lipstick droeg.



De verpakking van de Kiko lipstick is heel basic. Het zit verpakt in een klein doosje, geen idee wat het nut daarvan is, maar het deed me erg denken aan die van de MAC lipsticks. Ik ben ook fan van MAC maar het geeft me echt een goed gevoel als ik merk dat ik voor best weinig geld een super goede lipstick heb gekocht.





Dit is dé Kiko lipstick. Kiko Smart Lipstick in de kleur 913 Rosewood, om precies te zijn. Volgens mij een redelijke bekende kleur gezien ik hem al bij een paar bloggers had gespot. De swatch laat een mooie roze kleur zien met een licht shiny effect.


Dan de tweede kleur die ik heb gekocht is de kleur 902 Pastel Pink. Wat mij meteen opviel is dat Pastel Pink glitters in de lipstick heeft zitten. Hmm.. Als ik iets niet zo mooi vind, dan is het glitter in een lipstick. En al helemaal niet als je het voelt knisperen wanneer je je lippen over elkaar heen wrijft, iieee! Maar hé, misschien valt de glitter op de lippen wel mee en geeft het een subtiel extraatje.Gelukkig vallen de shimmers en glitters heel erg mee in de swatches. Wel komt er een soort van glanzende gloed over de kleuren heen, maar dat geeft wel een mooi effect vind ik zelf. Ik vind vooral de eerste, Pastel Pinkèrg mooi. Dit is echt mijn kleur!

Nog even de swatches van beide kleuren:


Ik ben echt heel erg enthousiast over beide kleuren! Wat heeft KIKO een geweldige kwaliteit en dat voor maar 3.90! Wanneer je ergens een KIKO winkels ziet, loop er dan zeker even naar binnen, je zult er geen spijt van krijgen!

Lots of love,
Vera

Wat hebben jullie al van KIKO?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten