vrijdag 27 mei 2016

Review: I Heart Makeup I Heart Chocolate

Ik ben helemaal weg van deze palette, ik kan er gewoon niet meer zonder! Wat een prachtige kleuren en wat super is, is dat deze palette zo betaalbaar zijn! Ik kende dit merk en deze palette al een tijdje maar had er nog nooit iets van gekocht. Gelukkig komt het soms in de actie bij Kruidvat en nu weet ik dat ik er als de malle bij moet zijn! Als je wilt weten wat ik van dit palette vind, lees dan gouw dit artikel.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat niet iedereen (ik ook niet) zomaar €50 euro uitgeeft aan het palette van Too Faced, dat is best wat geld. Nu is dit palette de perfecte dube. Het palette wordt geleverd in een kartonnen omhulsel wat niet heel bijzonder is. Het palette zelf van Makeup Revolutions vind ik wel erg leuk! Het lijkt net een heerlijke reep chocola die begint te smelten. Ik vind het in elk geval heel leuk en origineel en daar houd ik wel van.


De verpakking is gemaakt van vrij stevig plastic, het zal niet snel kapot gaan. Het palette heeft een normale klik sluiting, dus geen super-de-luxe magneet wat het Too Faced palette wel heeft. Eerlijk gezegd vind ik zo’n klik systeem net zo handig, zo hoef je nooit bang te zijn dat hij plotseling open gaat wanneer het niet moet.


Heel handig op de achterkant van het doosje staat een afbeelding van de kleuren die in het palette zitten. Zo kan je toch een beetje kijken of deze kleuren wel echt jou kleuren zijn.


Over de oogschaduws ligt een doorzichtig plastic met daarop de namen van de kleuren. Niet alle namen hebben met chocolade te maken, maar ik vind ze toch erg leuk bedacht!
De oogschaduws uit het Too Faced palette ruiken naar chocolade, dit is algemeen bekend. Ergens had ik gehoopt dat dit palette van Makeup Revolutions net zo zou ruiken, maar helaas. Het palette heeft wel een geur, maar jammer genoeg geen chocoladegeur!


Ik was verrast door de pigmentatie! De oogschaduws zijn zacht van structuur en daarom soms wat korrelig. Maar een groot voordeel daarvan is dat het pigment heel erg goed is. Zelfs de lichte matte kleuren zijn goed te zien.




Ik ben echt heel blij met dit palette en het is zeker een aanwinst voor mijn collectie. Wanneer je niet zoveel geld te besteden hebt voor make-up of wil je wilt gewoon niet te veel geld uitgeven dan is dit palette echt geweldig! De kleuren zijn prachtig, het zijn veel kleuren en dit palette kost maar €8 euro! Ik ben heel tevreden!

Lots of love,
Vera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten