zondag 22 mei 2016

Review: W7 The naughty nine pallet (dupe mac!)

Ik was meteen verlieft toen ik dit pallet in de winkel zag liggen. De kleuren zijn echt op mijn lijf geschreven en de verpakking ziet er echt luxe uit. Voor maar liefst 5 euro nam ik dit pallet mee naar huis!


Naast dat ik de kleuren echt fantastisch vond in de winkel nam ik dit pallet voor nog een andere reden mee. Hij leek namelijk wel erg veel op het Burgundy times nine pallet van MAC. Een pallet waar ik ook al lang over twijfel om te kopen. Door de slechte reviews heb ik dat nog niet gedaan.




Hier onder zien jullie een foto van het pallet van Mac. En inderdaad! Hij lijkt echt precies. Ik kan geen vergelijking maken. Ik heb het pallet van Mac natuurlijk niet. Maar hieronder kunnen jullie wel lezen wat ik van het W7 pallet vind.


Hier de kleuren uit het pallet van W7. Ze zien er iets wat lichter uit op de foto dan in het echt. Ik vind echt alle kleuren prachtig. Het enige wat ik mis is een hele lichte matte kleur als highlighter. Meestal haal ik de highlighter toch uit een ander pallet dus heel erg vind ik het ook weer niet.


Dit is de eerst rij


Dit is de tweede rij


Dit is de derde rij (moest even op een ander stukje van me lichaam, werd een beetje krap)

Ik was gewoon een beetje zenuwachtig voor het swatchen. Ik wou zo graag dat dit pallet zou werken. Hij ziet er zo prachtig uit. En gelukkig zijn ze swatches net zo mooi als het pallet zelf!


Ik ben heel erg tevreden over dit pallet, wat zijn het toch mooie kleuren! Natuurlijk is MAC net een stukje beter maar voor dit geld is het een super goede dupe!

Lots of love,
Vera

Wat vinden jullie van W7?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten